Mi történik, ha abbahagyja az edzőtermet?

Bár az izmok nem fognak azonnal felhalmozni, és a tányér hasa egyik napról a másikra sem kel fel, a fitness szintje csökken, ha abbahagyja az edzőtermet. Hanyatlásának mértéke attól függ, hogy mennyire illik hozzád, és mennyi ideig dolgozol.

A cardiovascularis fitnesz szintje csökken, ha leállítja az aerob edzésedet. Például a magasan képzett sportolók gyors és drámai csökkenést tapasztalnak a szív- és érrendszeri felépítésükben az első három héten belül, miután abbahagyták a munkát, miután a fitness-veszteség lelassul, az Amerikai Tanács a Gyakorlat szerint. Ha a fitnesz szintje magas, de alacsonyabb, mint egy profi sportoló, a fitness szint körülbelül 12 hét elteltével csökken. Ha a fitnesz szintje alacsony vagy mérsékelt, csak néhány hétig megtartja a fitnesz szintjét, majd gyorsan csökken.

Az izomereje csökken, amikor feladja az edzés erejét, attól függően, hogy mennyire alkalmas a fitneszre, és mennyi ideig tartott edzésed. A magasan képzett sportolók várhatóan több hetet vagy akár hónapokat is megtartanak. Ők is fenntartják a magasabb szintű fitness, miután abbahagyják emelési súlyok, mint azok, akik újabb erejét edzés. Ha újak vagyunk az edzéshez, akkor az izmok gyorsabban torzulnak, és ugyanolyan szintre térnek vissza, mint amilyenek voltak, mielőtt elkezdené az edzést.

A súly megszerzése potenciális mellékhatás, ha abbahagyja az edzőtermet. A tornaterem edzései kalóriát égetnek és növelik az anyagcserét, ami segít fenntartani vagy akár fogyni egy rendszeres rutinban. Egy egynapos kalisztikus edzés egy 155 fontos ember számára a 334-es formából 596 kalóriára éget, az intenzitás szintjétől függően, a Harvard Medical School szerint. A súlyemelés 224 és 446 kalória óránként ég a 155 fontos személy számára.

Még akkor is, ha abbahagyja az edzőteremben való részvételt, lehetőség van arra, hogy bizonyos típusú testmozgást végezzen, hogy segítsen fenntartani a súlyát és a fitness szintet. A nem gimnasztikai aerobic tevékenységek közé tartozik a gyaloglás, futás, futás, biciklizés vagy ugrókötél. Az otthoni erőkifejtés lehetõség szerint olcsó tartósítószalagok vagy súlyos súlyok lehetnek, amelyek tejkamrából, telefonkönyvbõl vagy más nehéz háztartási cikkekbõl származnak.

Cardiovascular Fitness

Erőszakvesztés

Hízás

Mozogj