Helyettesíti a p90x fehérje rudakat

A P90X programban szereplő intenzív edzések mellett egy háromfázisú táplálkozási terv, amely arra ösztönzi Önt, hogy a P90X márkájú fehérje rudakat használjon. A 12 bárból álló doboz körülbelül 24 dollárba kerül, és olyan ízeket kapnak, mint a csokoládé és a bogyós gyümölcsök. Ha elfogyott a sávokból, nem részei az ízlésüknek, vagy inkább az egészséges ételeket, akkor továbbra is követheti az étkezési tervet, anélkül, hogy eltorlaszthatja az eredményeket.

A P90X bár anatómiája

A P90X rudak 20 gramm fehérjét, 250-270 kalóriát és 30-40 gramm szénhidrátot tartalmaznak. Általában reggeli snackként szerepelnek, valamint egy P90X márka helyreállítási ital, amelyet az edzés után fogyasztanak el. A bár magas fehérje jellegű szerepe fontos a táplálkozási terv első két fázisában, amelynek célja a fehérjebevitel növelése, hogy segítsen a zsírszövetnek csökkenteni és energiát elősegíteni.

Újabb bár keresése

Bár a Beach Body, a P90X és a kiegészítő termékek gyártó anyavállalata azt állítja, hogy a rudak tartalmazzák a vitaminok és ásványi anyagok fontos kombinációját, amelyek a programon keresztül járó személy támogatásához szükségesek, helyettesítheti a hasonló fehérje réteget anélkül, hogy táplálékilag hiányos lenne. A P90X rudak nem tartalmaznak transz-zsírt vagy magas fruktóz-kukoricaszirupot – ezért hasonló rúdokat keresnek. Győződjön meg róla, hogy a választott sávok a 20 gramm fehérjét és hasonló mennyiségű szénhidrátot és kalóriát biztosítanak.

Egész étkezési lehetőségek

A táplálkozási program számos snack listát sorol fel, amelyek közül a sávok csak egy lehetőség. Az alternatív ételeket 12 uncia alacsony zsírtartalmú túró, 1 uncia dió, 4 uncia szójatej, 3 uncia hústartalmú sajt és 2 uncia pulyka szaggatott. Ha az ételterve csak egy fél csészét kíván fel snackként, akkor a megfelelő alternatívák lehetnek 1 evőkanál mogyoróvaj, amelyet zelleres botokra, 12 mini rizs süteményre, 1 uncia aszalt gyümölcsre vagy 8 uncia sima, nem zsíros joghurtra terjesztenek.

További kalóriák

A P90X táplálási terv megjegyzi, hogy szükség lehet több kalóriára, mint amennyit eredetileg kiszámít. Az edzés során az energiából való kijutás elferdítõ jel, hogy nem eszel elegendõt, és naponta egy extra fehérjéket használhat. Egy másik módja annak, hogy extra kalóriát adjon hozzá a fehérje sáv használata nélkül, hogy ételt vegyen fel egy snack helyett, vagy egy marék dióval vagy szárított gyümölcszel.