Mi a gyors lépés?

A gyors életmód lépése során mérsékelten gyors intenzitású gyakorlatot kell alkalmazni annak érdekében, hogy kardiovaszkuláris előnyöket érjenek el, amelyek növelik az általános állóképességet és a szívbetegségek, az elhízás és a stroke kialakulásának kockázatát. A gyors sétálás ötperces lépésekben megindulhat, hogy megismerje a tested mozgását, és fokozatosan 150 percenként dolgozik. Az orvoshoz forduljon először, mivel nem mindenki biztonságosan használhatja a gyaloglást, mint a fitnesz javítása.

A gyors séta azt jelenti, hogy a szokásos lépést a 3 mph vagy gyorsabb séta közben használja. Ha a szabadban sétál, ez a tempó természetesen a haját egy szél által söpört pillanatnak fogja adni. Ne felejtse el sétálni a karjait, a könyökét hajlítani, egyenesen állni jó helyzetben és megérinteni a sarkát először a felszínre. A gyors tempó gyorsabb, mint egy mindennapos, kényelmes ütem, de lassabb, mint egy sebesség, vagy futás, futás vagy futás.

A lélegzetelállító gyors tempójú mozgások befolyásolják a légzési képességeit. A mérsékelten gyors, aerob szintû tevékenységek hosszabb ideig növelik a pulzusszámot, ami gyorsabb légzést eredményez. Ha az intenzitási szinted azon a ponton van, ahol meg kell kapnod a lélegzetedet, lélegezni kell a levegőben vagy bármilyen légzési nehézséget tapasztalni, ezek a túllépés jelei, és a jelek azonnal leállnak.

A gyors járási sebesség befolyásolja a beszédkészségedet. A relatív intenzitású eszköz használatával, melyet talk tesztnek neveznek, feltárja, hogy a gyaloglás üteme esik-e bele ezen intenzitás-tartományba. Indulj el a szokásosnál gyorsabban, akár magaddal, akár egy barátoddal. Ne fusson, vagy ne járjon séta. Séta után 10 perc kezd beszélni. Ha folytathatja a beszélgetést, de nem énekel, gyors ütemben lehet.

A szívritmus kulcsfontosságú szerepet játszik annak meghatározásában, hogy gyors tempót jár-e vagy sem. Gyors tempóban járva azt jelenti, hogy hosszabb ideig növeli a pulzusszámát, miközben biztonságban van, és megtartja a pulzusszámát a céltartományon belül. Annak érdekében, hogy megtudja, gyors ütemben jár-e, be kell vonnia az impulzusát a séta során, és azt monitorozó eszközként kell használni. Vagy ellenőrizze az impulzusát manuálisan vagy elektronikus monitoron. Használja a pulzusszámát az intenzitás szintjének beállításához és a célzott pulzusszám tartományban maradjon. Ha gyors ütemben jár, ami gyors szívverést okoz, az intenzitás szintje túl magas. A pulzus lelassításával csökkentse a pulzusszámát, hogy elkerülje a túlzás. Ha a jelenlegi gyaloglás üteme nem növeli eléggé a szívritmusát ahhoz, hogy kihívást jelenthet, növelje intenzitását az edzés maximalizálása érdekében, gyorsabb tempóban.

Sebesség

Lehelet

Beszéd

Pulzus