Mi a betain hcl aktivátor?

A betain a metil-donor, a homocisztein aminosav-metionin szintéziséhez szükséges kiegészítő. Hidrogén-kloriddal (HCL) kombinálva a betain az immunrendszer hatékonyságának aktiválásával detoxálja a test összes szervét és mirigyét, ezáltal az immunrendszer reagálhat olyan szervekre, mint a vesék, a máj, a hasnyálmirigy, a bőr, a tüdő és így tovább. A betaine-HCL vegyületet naponta, orálisan, por vagy pirulák formájában lehet elfogyasztani, mielőtt bármilyen típusú kezelést megkezdenél.

Történelem

Sterling Hart, a Winston Salem Neuropathic Clinic magasan képzett neuropátiás tanácsadója szerint az 1930-as években az orvosi úttörők felfedezték a betaini-HCL vegyületet. A kutatók azt találták, hogy a higított, természetes sósav forrása önmagában gyakran gyenge reakciókat eredményezett. Kombinálva a specifikus szinergista aktivátorokkal, a kálium és más ásványi sók, ebben az esetben betain eltávolították a hosszú távú fertőzések, mint a tuberkulózis, a malária, a rákos daganatok és a mandulagyulladás.

Jelentőség

A sósavoldat lebonthatja az úgynevezett átnemeresztő poliszacharid-zsákokat, amelyek a virulens betegségeket körülvevő mikroorganizmusokat nevezik biofilmnek, az összes fertőzés 99 százaléka létezik ilyen zacskóban, Hart szerint. Maga a HCL detox terápia biztonságos, hatékony, könnyen használható és viszonylag olcsó. A hidrogén-klorid formában ez a hidroklorid is alkalmazható emésztési rendellenességek kezelésére, beleértve az alacsony gyomorsavszintet, emésztési zavarokat és gyomorégést, valamint a patogén baktériumok elpusztítását a gyomorban, a FloraHealth.com, gyógynövény-javító gyártója és forgalmazója szerint.

szempontok

Hart szerint a HCL detox terápia során, ha veseelégtelenségben vagy magas fehérvérsejtszámban szenved, akik a leukémiában szenvednek, csak egy betain HCL és aktivátor tablettát kapnak naponta, közvetlenül a főétel után. Ha több hét múlva nem tapasztal jelentős tisztítási reakciókat, akkor növelheti a méregtelenítés mértékét, azonban ha elkezdi tapasztalni a gyomor égését vagy a megnövekedett fáradtságot, térjen vissza az eredeti adagolásra. A HCL detox terápia elsődlegesen méregteleníti a fej- és szájterületeket. Duzzadási tünetek fordulhatnak elő, ha a fej és a nyak területén torlódások vannak a nyirokcsomókban.

Funkció

Medline kijelenti, hogy a betaine-HCL szabályozza a homocystinuria-t, egy örökletes állapotot, amelyben a szervezet nem képes lebontani egy bizonyos fehérjét, ami a homocisztein felépülését eredményezi a vérben, de nem gyógyítja meg. Ez az állapot további problémákat okoz, mint az osteroperózis, a vérrögök, a testsúlycsökkenés súlya vagy súlya, fáradtság, görcsök, rendellenes csontszerkezet és a szemlencse diszlokációja. Folytassa a betain HCL bevételét, hacsak orvosa nem tanácsolja Önnek a kezelés abbahagyását, a mellékhatások közé tartozhatnak a tudatvesztés, viselkedésbeli változások, hányinger, zavartság és görcsök.

Szakértői Insight

A Hart ajánlja a méregtelenítést a betain HCL és az aktivátor vízzel történő bevitelével. Ha szájbetegségben szenved, az oldatot szalmával kell inni. A HCL betain elsősorban a szájterületet méregteleníti, ha a fej és a nyak régiójában zsúfolt nyirokterület található, akkor duzzanat keletkezhet. Az adagot növelheti, ha nem jelentkezik nagyobb reakció. Forduljon orvosához a pontos adagolásról.