A top 10 elliptikus gép

Az American College of Sports Medicine szerint számos tényező segít a csúcsminőségű elliptikus gép elkészítésében. Ezek közé tartoznak a tartósság, a könnyű karbantartás, a szilárdság, a megfelelő lépéshossz és a könnyen olvasható kezelőpanel. A TopTen Vélemények egy összehasonlító tanulmányt készítettek a 2014-es top elliptikusokról, mielőtt kiválasztanák a top 10-et.

Fény és terhelés

A Schwinn 400 ellipszis alakú, névleges 10-es szám csupán 164 fontot, de maximálisan 300 fontot használ. 29 előre beállított edzéssel rendelkezik, gyors indítással, de csak öt ellenállási szint és egy rögzített 20 hüvelyk hosszúságú. Az LCD-monitor megjeleníti az edzésidőt, az égetett kalóriákat és a távolságot. A pulzusszámot a fogantyú markolatán vagy a mellkasi szíjjal figyelheti, bár a mellkasi szíj nem szerepel.

Font a font bajnokért

A Precor EFX a legjobb tizedik értékelés alapján rangsorolva. Ez súlya 184 font, a maximális felhasználói súly 250 font. A felhasználó megváltoztathatja a lépéshosszúságát, és más beállításokat végezhet, például a lábpedálok lejtését. Nagyot kapott, annak ellenére, hogy az előre beállított edzésprogramok száma nyolc, alacsony a többi csúcsminőségű gépekhez képest. A tíz legjobb értékelés szerint az AFG AE No. 8. Maximális felhasználói súlya 325 font és a lépéshossz 20 hüvelyk. 20 ellenállási szintje és 10 előre beállított edzésprogramja bemelegítő és lehűlési módokkal.

Érdemes a nehézsúlyú

A harmadik helyezett gép, az Sole E, súlya 200 font, a maximális felhasználói súly 300 font. A 9-es Lifefitness X a 215 fontot ellenőrzi és a maximális felhasználói súly 350 font. Az Sole E-hez hasonlóan a legmagasabb minősítésű gép szokásos jellemzői előre beállított edzéssel és fix hossza 20 hüvelyk. A No.2 gép, a Smooth Agile DMT, súlya 223 font, maximális felhasználói súlya 350 font. Az Ellipticaltrainers.com is nagyra értékelte. Ez a webhely dicsérte azt a képességét, hogy a felhasználó lépésközben megváltoztassa a mozgást. Például, ellipszisből ugráló mozdulatokhoz vezethet.

Szuper nagysúlyú

A No. 3 gép a 240 font Vision Fitness S7 volt. Változó léptetési hosszúságú és gyorsindítási módja van, de nincs bemelegedési és lehűlési módja. A pulzusszámot a fogantyú markolatán vagy a mellékelt mellkason keresztül figyelheti. A ProForm Front Drive elliptikus, névleges No. 6, súlya 240 kiló, maximális felhasználói súlya 375 font. A 32 előre beállított edzésprogram a legmagasabb az ellipszisek közül. Beállíthatja a lépéshosszt 20 és 22 hüvelyk között, és választhat akár 25 ellenállási szintet is.

Plusz méretek kérdőjelekkel

A Diamond Back 1260 EF elliptikus gépe, a 4. számú lista a 245 fontot, és a 325-ös ellenőrzőt is be tudja tartani. 15 előre beállított edzéssel rendelkezik, bemelegítő és lehűlési módokkal és gyors indítással. Az Ellipticaltrainers.com szerint azonban 19 hüvelyk hosszúsága határozottan negatív. Az északi pálya hátsó meghajtása a legnehezebb a legmagasabb elliptikusoknál 285 font, a maximális felhasználói súly 350 font. Ez a No. 7 a Top Ten listán, de az Ellipticaltrainers.com azt mondja, hogy a lépcső kényelmetlen és tüdő fájdalmat okoz.