A legjobb kerékpárok a tizenévesek számára

16 éves kora előtt a legtöbb tinédzser kerékpárt használ, mint elsődleges szállítóeszközt. Ha kerékpárt keres, amely erre szolgál, akkor figyelembe kell venni, hogy különböző különböző terepen fog felhasználni. Vegye figyelembe az erős keretet, keresse meg a közepes futófelületű gumiabroncsokat, és győződjön meg róla, hogy a fékeket egy márkanév gyártotta.

Közös csapdák

Gyakori hiba az olcsó kerékpár választása a tömegpiaci gyártóktól, a Consumer Reports megjegyzései. Bár ezek a kerékpárok kevesebb, mint 200 dollárért adják el, rendkívül nehéz és gyakran rosszul illeszkednek. A közép- $ 200 és az alacsony $ 300-os tartományban sokkal jobb kerékpárokat kaphat, amelyek különböző méretűek. Az ilyen kerékpárokat a speciális üzletekben találják, nem pedig az általános sportos áruházakról vagy áruházakról.

Hol kapható

A kerékpáros üzleteknél szakértői segítséget kap. Számos kerékpár lesz elérhető, amelyek különböző méretűek. Lehetőséged van arra, hogy az ülést vagy a pedálokat egy másik típussal cserélje, ha az eredeti nem illeszkedik hozzá.

Költség

A jó kerékpár költsége $ 250 és $ 1,300 között mozog. A különbség a kerékpárok között könnyű és anyag. A drágább márkák könnyű grafitból készülnek, így sokkal gyorsabban haladnak, és a váltók és egyéb anyagok egyszerűen kifinomultabbak. A legtöbb tinédzser számára, akik nem versenyképes versenyzők, kevés oka van, hogy jóval meghaladja a 250 dolláros értéket.

Vásárlás összehasonlítása

A tinédzser, aki kerékpárt használ a közlekedéshez, egy acél keretes mountain bike-ot vagy hibrid kerékpárt szeretne közepes méretű gumiabroncsokkal felszerelni. 21 sebességfokozatnak kell lennie, és a fékeknek és egyéb kiegészítőknek mind nevüknek kell lenniük. A szóvivő A kerékpárok azt állítják, hogy az acélkeretek általában a legerősebbek és ezért a legtartósabbak. Közepes gumiabroncsok jól működnek utakon, fűen és piszok mentén. A széles gumiabroncsok nem működnek olyan jól az utakon, míg a közepes gumiabroncsok rosszul működnek bármilyen terepjáróban. A huszonegy halászfelszerelés elegendő választékot és hatalmat biztosít a tinédzsereknek, hogy felhúzzanak dombokat és gyorsan mozogjanak anélkül, hogy több választási lehetőséget adnának, mint amennyire szükséges.

kiegészítők

Minden kerékpárosnak szüksége van egy sisakra. A 2010-es trend a kerek sisakok esetében. A kerékpáros bukósisak biztonsági Intézete úgy érzi, hogy a hosszúkás sisakoknál elterjedt szélek és farok elkaphatják a járdákat, fákat, parkolt autókat és egyéb akadályokat. A tesztek azt mutatják, hogy az olcsó és drága sisakok egyenlő ütésállóságot biztosítanak. A kulcsa egy sisakkal olyan, hogy olyan lesz, amely tökéletesen illeszkedik, de kényelmesen, és továbbra is összeomlik.

Schwinn és Raleigh olyan olcsó kerékpárokat hoznak létre, amelyek áruházakban végződnek, de olyan kedvező árú kerékpárokat is gyártanak, amelyeket kerékpárraktárakban találhat.

Bennfentes tippek