Vo5 forró olaj a hajhoz

A VO5 Hot Oil Therapy hidratáló készlet, melyet 1976-ban mutatták be, a “samponok, kondicionálók és styling termékek” köré csoportosítva “az eredeti forró olajnak” nevezi. Amíg a cég Hot Oil Shower Works 1997-ben érkezett, Továbbra is a VO5 felállásának egyik darabja. Mint a gyártó más termékei is, az öt hajformázó vitaminból áll: E, C, H, B-5 ​​és B-3.

Forró olaj kiemeli

A VO5 a Hot Oil Therapy hidratáló készletét ajánlja a haj száraz állapotának megőrzésére és a kezelt sérült haj újjáélesztésére. A cég szerint ez az olaj helyreállítja a haj természetes illóolajait, amelyeket elvesztettek a fúvószárítás, hőkezelés és festés során. A VO5 forró olaj célja, hogy hidratálja a hajat a gyökértől a csúcsig, és pihentető élményt nyújt a melegség és az illat révén.

Hogyan működik

A Hot Oil Therapy hidratáló készlet heti házi hajkezelésként használható. A termék használatához először helyezze be a bontatlan olajcsövet meleg vízben, amíg meleg, de mégis érinthetetlen hőmérsékletet nem igényel. Ezután nedvesítsd meg a hajad, és gyengéden masszírozza be az olajat, lefedve a fejbőrről a csúcsra. Hagyja az olajat a hajára egy percig, majd alaposan öblítse le a haját, a fejbőrt és a bőrt. Kövesse nyomon a haját samponnal a szokásos módon.

Mi van benne

A VO5 forró olajkezelő tulajdonságai: hidratáló aloe barbadensis levéllevet, hajas egészséges B-komplex vitamin biotint és hidrolizált búza- és növényi fehérjéket, amelyek támogatják a haj fehérjetartalmát. Egyéb összetevők közé tartoznak a B-3 vitamin-niacinamid, a B-5 provitamin-pantenol, a keratin aminosavak, a cocotrimonium-klorid hajkondicionáló szerek és az antioxidáns aszkorbinsav, más néven C-vitamin. Ez a termék inaktív összetevőket is tartalmaz, Sűrítőszer hidroxietil-cellulóz és illat.

A Cooler Alternative

Ha időigényes állapotban van, a VO5 Hot Oil Shower Works kezelése ugyanazt a célt szolgálja, mint Hot Oil Therapy hidratáló készlete, de – a “forró” cím ellenére – ez a termék nem igényel előmelegítést. Ehelyett masszírozza a kezelést a nedves hajába és a fejbőrébe, hagyja egy percig, és alaposan kiöblítse azt, mielőtt sampont a zuhany alatt. Az eredeti termékhez hasonlóan, a Shower Works a VO5 aláírásával öt-vitamin keveréket tartalmaz, beleértve az olyan elemeket, mint a niacinamid, a biotin és az aszkorbinsav. Azonban ez a kevésbé intenzív termék a szójafehérjét tartalmazza, nem pedig a búza- és növényi fehérjéket.