Mi a biocell kollagén ii?

A BioCell Collagen II egy 100 százalékos természetes táplálékkiegészítő, amely az Ön közös és bőr egészségi előnyeit szolgálja. A BioCell az a gyártó, amely ezt a kiegészítést gyártja, és a BioCell szabadalmaztatta a kiegészítésben megtalálható összetevők kombinációját. A BioCell szerint ennek a képletnek a biohasznosulása fontos szerepet játszik abban, hogy segítsen a szervezetnek fenntartani az egészséges kötőszöveteket. Továbbá a kiegészítés elősegíti az egészség és a mobilitás, valamint a fiatalos bőr egészségét. A BioCell kollagén II kiegészítés megkezdése előtt azonban szakemberrel kell beszélnie.

A “kollagén: szerkezet és mechanika” szerint az ízületi porc fő szerkezeti építőköve a II. Típusú kollagén. A II. Kollagén a BioCell kollagén II kiegészítésben megtalálható legelőnyösebb összetevő. A kollagén II egy olyan fehérje, amelyet a szervezetnek nehézségei támadnak. A BioCell azt állítja, hogy a termék speciális összetétele megkönnyíti a szervezet számára a kollagén II feldolgozását. A szervezet a II kollagént használja, hogy a tápanyagokat közvetlenül az ízületekhez biztosítsa. Ezek a tápanyagok struktúrát és funkciót kínálnak a test számos ízületéhez.

A BioCell kollagén II magas koncentrációjú hialuronsavat is tartalmaz. A “HA Anti-Aging Answer” szerint a hialuronsav párnázik és kenőanyagként működik az ízületeiben és más szövetekben. Ezenkívül a hialuronsav nedvességet biztosít a sejtjei között, amelyek bőrének rugalmasságát és fiatalos megjelenését biztosítják. Továbbá a hialuronsav segít fenntartani a bőr rugalmasságát, csökkentve a ráncok képződését.

A BioCell kollagén II négy különböző fokozatú, és a BioCell kollagén II-t tartalmazó termékek gyártói több különböző szállítási módot kínálnak ennek az egészségi kiegészítésnek. A gyártók a BioCell Collagen II finom por kapszulákban és puha gélekben használják. A BioCell kollagén II TG a tabletták előállításához szokásosan alkalmazott kiegészítés egy másik fokozata. A BioCell Collagen II TF ízmentes változat az ételekben és italokban. A BioCell Collagen II CG egy kozmetikai minőségű fórumozó, amelyet kifejezetten helyi alkalmazásokhoz fejlesztettek ki.

A 2007. februári Élelmiszer- és Kémiai Toxikológiában közzétett tanulmány szerint a BioCell Collagen II biztonságosnak tűnik. Azonban további vizsgálatokra van szükség a kiegészítés biztonságának megerősítésére. A BioCell kollagén II 60-65% kollagén II fehérjéket, 20% kondroitinszulfátot és 10% hialuronsavat tartalmaz. Ezenkívül a BioCell kollagén II tartalmaz glukozamint és más proteoglikánokat. A gyártó javasolt adagja 1500 mg.

Közös támogatás

BŐR Egészség

képletek

Természetes összetevők