A legjobb edzőcipők a férfiak számára

A jó edzőcipő két funkciót fog elvenni: a funkcionalitás és az esztétika. De ami a “legjobb” edzőzsákot illeti, természetesen a néző szemében van. Az emberek stílusai különböznek egymástól, és néhányan hasonlítanak a tartozékaikhoz, hogy alkalmi megjelenésük legyen, míg mások inkább klasszikus stílust preferálnak, és némelyiket szeretik. Jó választási lehetőséged van ezeknek a különböző kategóriáknak.

Ez a táska sötétkék vagy barna pamutból származik. A design két, koptatott kék csíkból áll, amelyek párhuzamosak a fogantyúk barna bőrborításával. A 47 hüvelykes vászonpánt elkülöníthető. Két zipzseb az elülső és az egyik hátulján lehetővé teszi kisebb tárgyak, például mobiltelefonok vagy zsebkamerák tárolását. A táska mérete 11 hüvelyk, 22 hüvelyk 9-es, és antik réz hardver. 2011 elején importálják és értékesítik a Banana Republic-ban 198 dollárért.

Ez az edzőzsák tele szemcsés bőrből készült, és a weboldal azt sugallja, hogy a valódi bőrben ez a táska csak az életkorral javul. A formatervezés klasszikus, retro módon cipzárral és két nagy bőrfogantyúval, amelyek lehetővé teszik, hogy a táska kényelmesen elcsípje a törzsét. Ez egy edzőtáskaként íródott le, de könnyen használható átvitelként. A táska karcolásálló és víztaszító. Három alapvető színben kapható, barna, fekete és sárgásbarna. A méretek 24 hüvelyk 15 hüvelyk 10 hüvelyk és ez amerikai gyártmányú. 2011 elején a Shoebuy.com 368,95 dollárért tette ezt a táskát.

Ez a táska teljesen edzőzsákként működhet, de nem kell. Csúsztathatja a vállán, mint egy hátizsákot, és bármit is szeretne benne, és annyira stílusos, hogy senki sem tudja, hogy útközben jársz-e az edzőterembe, vagy egy éjszakát a városról. A szín egy lenyűgöző sárgás citrom az elején, a többi táska mély fekete. A fő rekesz tágas, alsó, nedves, száraz zsebbel, amely nedves ruhát vagy cipőt és hálós zsebeket tud elhelyezni, hogy nyomon kövesse a kis tárgyakat. A könnyeden párnázott vállpántok – teljesen állítható – levehető médiatasakkal rendelkeznek a mobiltelefonhoz vagy más apró tárgyhoz. A héj nylonból és poliészterből készül. A méretek érdekes módon különböznek az aljától a tetejéig: alul a táska 13 cm széles, a középső 11,5 hüvelyk, és a felső 8,5 hüvelyk. 5 hüvelyk mély és 20 hüvelyk magas. A zacskó esővédelmét az ár tartalmazza, ami 2011 elején a Zapposon 90 dollár volt.

Ez a táska elég nagy ahhoz, hogy edző ruhát és törülközőt tartson, de ugyanakkor stílusos, akárcsak egy hordó, és azzal a további előnyökkel jár, hogy 100 százalékos újrahasznosított rizszsákokból készül. De ez nem minden, hanem egy tisztességes kereskedelem kézműves kambodzsai kézművesek, akik a polio vagy a taposóaknák miatt fogyatékosok. A táska világoskék, halvány kék, majdnem fehér betűkkel a külső zsebén és a tépőzáras zacskóban. A második zseb, ez a cipzáras, a zsák másik oldalán van. A táska cipzárral záródik, a fogantyúk csak a kézben hordhatóak, és a heveder, amelyet újratöltött a nejlon, eltávolítható. A táska mérete 20 hüvelyk 11 hüvelyk 7 hüvelyk. A Global Goods Partners, olyan weboldal, amely a nőket támogató ajándéktárgyakat tartalmazza, eladta ezt a táskát 2011-ben 48 dollárért.

Banana Republic Csíkos Edzőzsák

Aston Gym 3

Cheyenne Vapor a Nike-től

Nyakúzsák férfiaknak