Karcsú jim táplálkozási információk

A ConAgraFoods.com szerint a “Slim Jim egy kényelmes, egy-egy-fajta snack, melynek intenzív ízét és pillanatát a fogyasztók szeretik.” De a Slim Jim valóban annyira enyhe hozzáadás a napi étrendhez, ? Egy pillantás a táplálék ételek címkéjére egyszer és mindenkor erre a kérdésre válaszol.

Kalória

A szokásos méretű Slim Jim 240 kalóriát tartalmaz, amelyekből 180-an zsírból származnak. Ha naponta 2 000 kalóriát eszel, az egyetlen Slim Jim fedezi a teljes napidíj egytizedét, miközben több mint 1500 kalóriás étrendet fogyaszt.

Zsír

Minden Slim Jim 20 g zsírt, 7 g telített zsírt, 1 g transzzsírt, 2 g többszörösen telítetlen zsírt és 7 g egyszeresen telítetlen zsírt tartalmaz. A Mayo Clinic szerint a 2000 kalóriás étrendnek napi 44 és 78 g zsírt kell tartalmaznia, és legfeljebb 2 g transzzsír. Az egyik Slim Jim egyenlő a teljes és a transz zsír mennyiségének egynegyedével és a transz zsír mennyiségével, amit egy adott napon meg kell enni.

koleszterin

Nem szabad több mint 300 mg koleszterint fogyasztani naponta. Az egyik módja annak, hogy a Mayo Klinika ezt megtegye azáltal, hogy csökkenti az Ön által fogyasztott állati termékek mennyiségét. A Slim Jim, amely állati termékekből áll, 50 mg koleszterint tartalmaz.

Nátrium

A rendszeres méretű Slim Jim 1100 mg nátriumot tartalmaz. Egészséges felnőtteknél legfeljebb 2300 mg nátriumot kell naponta fogyasztani. Azonban néhány egészséges felnőtt napi 1500 mg nátriumot igényel az optimális egészség érdekében.

Szénhidrát

2000 kalóriás étrendben 225 és 325 g szénhidrátot kell naponta, lehetőleg teljes kiőrlésű gabonából, gyümölcsből és babból. A Slim Jims 7 g szénhidrátot kínál, 0 g diétás rost és 2 g cukor alapú szénhidrát.

A Slim Jims 10 g fehérjét tartalmaz botonként. Napi 50-175 g fehérjét kell megcéloznia, így egyetlen Slim Jim fedezi a napi szükségletének akár 20 százalékát, akár csak 5,7 százalékot.

Fehérje

A Slim Jimek megfelelnek a napi vasdarabnak körülbelül 6 százalékának. A Slim Jim azonban nem tartalmaz semmilyen A-vitamint, C-vitamint vagy kalciumot.

Egyéb