A kalóriák égnek egy oldalsó comb combon

Az oldalsó combmérő egy kicsi, hordozható berendezés, amely nagyon hasonlít a lépcsőfokozatra. A gépen sétálva tiszteletreméltó kardio edzést adhat a borjak, combok és fenék izmainak tonizálása közben.

Alapvető kalória információk

Egészségügyi erőforrás weboldal A Nutristrategy különböző tevékenységekre kalóriatartalmú információkat tartalmaz. Információi szerint az átlagos kalóriatartalmú égés a lépcsőfokos edzéshez, mint egy oldalsó combmérő, körülbelül 600 kalória óránként egy 150 fontos személy számára.

Testsúly

A nehezebb emberek nagyobb súlyt hordanak, és így több kalóriát égetnek sok tevékenységben. Egy 200 fontos személy, aki ugyanazt az edzést végezte el, körülbelül 800 kalóriát éget óránként, míg egy 130 fontos ember csak 530-ot éget, mint például.

Egyéb tényezők

A testtömeg mellett az Ön erőfeszítésének szintje a legnagyobb különbséget jelenti a kalóriák számának növekedésében. Az intenzív edzés több kalóriát éget, mint lassabb ütemben. Az égési sérülést befolyásoló egyéb tényezők közé tartozik a hőmérséklet, a napszak és a hangulat is.